Rólunk …

A Zmajevac  (Vörösmart) és Oaza mira (Nyugalom oázisa) nyaraló házak a Kálvária borút mellett találhatóak, Vörösmarton, jó boroknak szép hazájában. Ezek a rusztikus stílusban felújított gátorok, azaz pinceházak gazdag lukszus felszereltséggel rendelkeznek, ezzel garantálva a látogatók kényelmét és elégedettségét. Mind a két pincében 3 fő tud megszállni.

A földszinten, a bejáratnál található a nappali, tovább haladva pedig eljutunk a partba ásott pincelyukba, a padlástérben pedig a hálószoba várja vendégeinket. A helyi specialításokban gazda étlappal rendelkező ismert éttermek mint például a Josic étterem Vörösmarton vagy Kovács csárda Csúzán, csak 1 kilométerre találhatóak a pincéinktől.

https://shinyessays.com/blog/college-essay-writer-find-a-great-one

A Báni hegy lankáin fekvő pincesorok Vörösmarton és Csúzán számos borászatnak és vendéglátó egységnek adnak otthont.  Csúza fele indulva, Keselyűs pusztán keresztül  útunk   a Kopácsi – rét  érintetlen  természetébe  vezet. Ezek a lélekpihentető pincék kitűnő kiindúlóhelyként szolgálnak Baranya  gasztrókínálatának és természeti szépségének felfedeséhez valamint minden rejtett szegének megismeréséhez.